zaterdag 19 maart 2016

Bloghop Sale-A-Bration
“Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Sale-a-Bration”, zodat je lekker veel inspiratie kunt opdoen met de materialen die je GRATIS kunt krijgen bij een bestelling van EUR 60,- of meer.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, nieuwe producten van Stampin’ Up!


Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!
Mijn kaartje is gemaakt met de GRATIS stempel What I Love en de tekst komt uit de stempel set Party Pants. Het gebruikte cardstock is Pool Party. Ik heb de bloem gestempeld met Versamark, daarna witte embossing poeder erover heen gedaan, en dit verhit met de heat tool. Daarna met een spons dauber het hart van de bloem nog wat aangezet met de Pool Party inkt. De banner is gemaakt met Banner Triple pons. Het gebruikte lint is ook Pool Party ribbon. Alles mooi in een tint. Nog 2 Rhinestones en het kaartje is klaar.

Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van :
Linda den Besten

Het vorige blog is van Nina Janssen.Fijn weekend,
Groetjes Carola17 opmerkingen:

 1. Subtiel effect zeg, geeft de bloemen net wat meer diepte. Erg mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel stijlvol Carola, echt een mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en sereen, Carola!
  Gr. Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o, ook al zo'n leuke kaart. Embossing heb ik nog nooit gedaan, maar dat ga ik zeker eens uitproberen. Bedankt voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen